Toimintaan mukaan

Miten pääsen tutustumaan eli miten pääsen prospektiksi?

Ennen varsinaista jäsenhakemusta on hyvä tutusta meidän porukkaan eli hakea prospektiksi. Haluamme, että jokainen tuleva jäsen sitoutuu aidosti meidän toimintaan, eikä vain hae hakemisen ilosta. Lähetä lyhyt kertomus itsestäsi osoitteeseen hallitus@ddrnv.org Viestissä olisi hyvä kertoa ainakin seuraavat asiat:

  1. Kuka olet.
  2. Miksi haluat mukaan toimintaan.
  3. Oletko ennestään tuttu jollekkin jäsenistämme tai onko sinulla suosittelijoita.

Tämän jälkeen sovimme miten pääset tutustumaan toimintaamme. Viestissä olisi kommunikoinnin helpottamiseksi hyvä olla jotkin yhteystiedot esim. Telegram-nickname.

Mitä prospektina olo tarkoittaa?

Prospektit pääsevät useisiin DDRNV:n jäseniltoihin mukaan. Saat myös oikeuden myydä DDRNV:n haalarimerkkejä ja edustaa DDRNV:n nimisissä kyykkäjoukkueissa kunhan yli puolet muista pelaajista on DDRNV:n varsinaisia jäseniä. Paitoja saat edustuspeleissä lainata, mutta vasta varsinaiset jäsenet ovat oikeutettuja omaan pelipaitaan.

Odotamme prospekteilta myös aktiivisuutta ja osallistumista tapahtumiin. Osoita että olet kiinnostunut olemaan jäsen!

Miten jäseneksi?

Jäsenhakemukset tapahtuvat samaan tapaan kuin prospektihakemukset, mutta viestissä olisi hyvä myös kertoa miksi sinut tulisi valita jäseneksi. Jäsenvalinnat tehdään yhdistyksen kokouksessa, joten jäsenhakemuksen käsittelyssä voi kestää jonkin aikaa. Valinta tehdään äänestämällä ja jäseneksi voidaan valita kunhan vähintään 3/4 äänestäjistä hyväksyy hakijan jäseneksi.

Koska pyrimme olemaan tiivis kaveriporukka valintaan vaikuttaa luonnollisesti eniten se tuntevatko muut jäsenet sinut. Siksi olisi tärkeää ensin tutustua myös meihin. Prospektina olisi hyvä olla noin 6-12 kk ja käydä muutamassa DDRNV:n omassa tapahtumassa, jotta mahdollisimman moni ehtii tutustumaan sinuun. 

Meillä ei ole vuosimaksua, mutta liittymismaksu on 5 €.

Mitä jäsenet saavat?

Noh, eivät juuri paljoa… Jäsenet saavat oikeuden luonnollisesti osallistua DDRNV:n tapahtumiin. Lisäksi saat oman pelinumeron sekä “DDRNV-nimen”, ja olet näin oikeutettu myös pelipaitaan.