Kyykkää, pilsua ja kavereita

Elinikäisiä ystävyyssuhteita. Voit bongata meidät mm. kyykkä- ja opiskelijatapahtumista. Tunnistat meidät ultramariinin sinisistä pelipaidoista!

Historia

Järjestömme on perustettu olutravintola Konttorissa 2000. Perustajajäsenemme miettivät sopivaa nimeä kyykkäjoukkueelle Akateemisen MM-kyykän turnaukseen ja jostain tuli keksittyä “DDR:n naisvoimistelijat”. Myöhemmin kaveriporukka päätti rekisteröityä järjestöksi ja loppu onkin historiaa…

Kyykkä

Osallistumme aktiivisesti akateemisiin turnauksiin ja Tampereen kyykkäliigaan. Seuralla löytyy useampia mitaleja vuosien varrelta, joista viimeisin on Akateemisen MM-kyykän pronssi prosarjasta vuodelta 2022.

Olemme useampana vuonna järjestäneet (tai olleet mukana järjestämässä) Kesähauki -kyykkäturnauksen, joka on kesän ainoa kansallinen akateeminen joukkueturnaus. Lisäksi järjestämme opiskelijoiden ainejärjestöille kyykkätreenejä sekä tuomaroimme turnauksissa.

Jäsenillat

Pilsukännit ovat vanha perinteinen DDRNV:n tapahtuma. Tapahtuman idea on selvittää kuinka hyvin pilsulla (ykköskaljalla) voi humaltua. Testin lopputuloksesta emme ole vieläkään varmoja, joten vanhaa jäseniltaa jatketaan edelleen satunnaisesti.

Pyrimme kerran vuodessa järjestämään baarikierrostapahtuman ja kesällä oman kyykkäturnauksen. Muita perinteisiä tapahtumia ovat kesäjuhlat sekä pikkujoulut. Kerran viidessä vuodessa järjestettävät vuosijuhlat ovat naisvoimisteijoiden odotetuin tapahtuma, jossa pääsemme juhlistamaan yhteistaivalta. 

Ystäviä

Toimintamme on tiivistä ja haluamme, että jokainen jäsenemme kokee järjestömme hyväksi kaveriporukaksi. Osalle jäsenistä porukasta on tullut kuin toinen perhe. Virallisten jäseniltojen lisäksi järjestämme myös erinäisiä reissuja sekä illanviettoja. Vakio illanviettopaikkanamme toimii Ravintola Tentti, joka on myös sponsorimme.