otsa

RAPORTTI #: B2309432-5

[Takaisin]

Koskiseikkailun maailmanennätys 17.8.2002

"Kylmää, märkää ja meinas ääni lähteä". Siinä kai kommentit suorituksen jälkeen. Silloin kun auringon säteet osui kohdalle oli ihan jees, mut se oli ihan turhan harvoin. Mut taas kerran tästä kaikesta saa syyttää vain omaa hulluuttaan.

17.8.2002 oli ajankohta kun Vivian, Hermina, Magda, Juliana ja Miriam lähtivät yrittämään suorastaan uhkarohkeaa temppua. Tarkoituksena oli kieppua 8 tuntia, ilman taukoja, kosken pyörteissä. Ennätysyritys onnistui mitä parhaiten. 8 tunnin aika kerkesimme kiertää kosken vaivaiset 73 kertaa.

Päälle olimme tietysti pukeneet Herminan nätisti ompelemat DDR-naisvoimistelijat t-paidat. Ja jottei aika olisi tullut tylsäksi oli samainen ahkera tyttö väsännyt iloksemme laulukirjan, josta sitten muutaman serenadin vetäsimme. Tietysti pyrimme myös toteuttamaan parhaamme mukaan yleisön toiveita.

Särkänniemen henkilökunta ja erityisesti koskiseikkailun tytöt ja pojat olivat meille erittäin ystävällisiä ja koittivat ymmärtää meitä. He myös tarjouivat hankkimaan ruokaa, sekä lämpöpuhallinta ;) Tästä kaikesta iso kiitos heille.

maanantai, 2. helmikuuta 2004 // Sabine